Så här blir du hatad på flygresan

Detta är en form av checklista du kan använda för att bli så hatad på flygresan som möjligt! det finns många saker du kan göra för att de andra passagerarna skall tycka så illa om dig som möjligt. Så här gör du:

Använd alldeles för mycket parfym på dina flygresor

Häll massa parfym över hela dig. Använd massor så att du verkligen stinker parfym i hela kabinen. Om du själv tycker att nu doftar det så starkt så att du själv nästan får en astmaattack då är du på rätt väg med din parfymering. Ta med en extra liten förpackning med parfym så att du snabbt kan dränka dig i fler mer ifall doften avtar under flygresan.

Träng dig när du skall ombord flygplanet

Så snart det ropas ut att rad 18 till 46 kan borda planet, så skall du försöka att ta dig ombord före dessa fast du har rad nummer 8 på din egen flygbiljett. Du gör dig riktigt hatad om du tränger dig i kön fram till incheckningen men även när du skall borda flygplanet. När du väl är ombord, så tar du all tid i världen på dig med väskor och jackor. Ingen brådska här inte.

Handbagaget på fel rad i flygplanet

När du skall sätta dig vid din plats, så stuvar du in ditt bagage på fel plats och placerar det så lång från din egen stolsplats som möjligt. Långt bort är ledorden här och träng dig gärna bland allt folk när du skall stuva in ditt bagage på fel plats. Perfekt sedan när du skall hämta saker i din felstuvade väska under flygningen. Alla kommer tycka illa om dig till max.

Fäll och räta på din flygstol

Se till att du med jämna mellanrum rätar eller fäller din flygstol så att hatad-pa-flygresaryggen kommer närmare den bakom och när denne skall äta sin flygplansmat, så rätar du på stolsryggen och sedan fäller den igen allt med jämna mellanrum under hela flygningen.

Låt barnen göra som de vill i flyplanet

Fria barn är glada barn och här släpper du bara lös barnen och de får göra som de vill. Speciellt när serveringsvagnarna kommer och det är extra trångt i mittgången. Låt de leka på toaletten, så den är upptagen länge. Det irriterar medpassagerarna extra mycket.

Ta med stark egen mat

Ta med egen hemlagad mat som doftar starkt och ger en liten fin dimma runt din flygstol och plats. Bjud gärna andra på din mat och kanske se till att du spiller på grannarna i flygstolarna bredvid dig.

Prata högt och brett om personliga saker

Se till att du pratar om personliga saker högt och brett med dina medpassagerare. Detta ger dem inte många tysta minuter på sin flygning utan du får använda skarp och hög röst för att de skall hålla sig vakna och så du kan irritera dem så mycket det bara går.

Ta av dig skorna och strumporna

Lufta svettiga fötter är en höjdare om du vill bli hatad på din flygning och en bra start på semestern om du vill bli illa omtyckt av folket i planet. Vifta lite med strumporna för att få dem torra och låt doften gå ut över passagerna runt dig i flygplanet.

Drick sprit och börja sjunga

Du startar redan på flygplatsen med att drick ett par stadiga groggar. Du är ju på semester och gör som du vill. Eller hur? Här gäller det att dricka under hela flygningen och se till att alkoholintaget är konstant så du är full hela vägen ner. Se till att du sjunger dina favoritbitar när du kommit igång. Folk gillar ju musik!

Träng dig när ni landat

Se till att du ställer dig upp direkt ni landat och helst får en tillsägelse av flygvärdinnorna. Sedan börjar du din färd mot din väska som ligger på fel plats i flygplanet och du kommer att störa riktigt många i flygplanet genom att tränga dig och vara allmänt odräglig.

Var odräglig vid bagagebandet

Se till att du tränger dig vid bagageutlämningen oavsett om du har eget stort bagage eller inte. Var överallt samtidigt om det går och ryck i alla möjliga och omöjliga väskor på bandet. Får du av några bagagetaggar från de andra väskorna så är det bara ett extra plus.

Detta är enkla tips du kan använda dig av för att bli så hatad på din flygresa som möjligt. Allt är möjligt! Du kan kanske även hamna i flygbolagets svarta lista och aldrig få flyga mer med bolaget.

Perfekt ju! Kör hårt! Bli illa omtyckt på din nästa flygresa!

Bli hatad på flygresan – En Checklista för att reta passagerare

En tanke om “Bli hatad på flygresan – En Checklista för att reta passagerare

  1. Pingback: Flygresor med barn - Att resa med barn | Flygresor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *