Billiga flygresor till Teneriffa

På Teneriffa finns det ett stort utbud av nöjen och sevärdheter, och här vill
vi ge några förslag på saker som du helst ska göra och platser du kan besöka för att få ut så mycket som möjligt av din resa.

Nattlivet på Teneriffa har mycket att erbjuda. Här finns många barer och klubbar som har öppet länge. Vill du äta så finns det många bra restauranger som erbjuder mat av högsta kvalitet. Du har störst utbud och mest att välja på i Los Cristianos, Playa de Las Americas och såklart i Santa Cruz de Tenerife, som är öns huvudstad.

Siam Park vattenland

Siam Park anses vara en av världens bästa vattenland. Här kan hela familjen roa sig, från minstingen till gamla farmor. Världens största konstgjorda surfvåg finns här. Vågar du prova?

teneriffa-spanien

Loro Parque har över 40 miljoner besökare om året. Det kanske säger något om hur sevärd parken är. Här finns bland annat delfiner, späck-huggare och sjölejon. När parken öppnade var den tillägnad papegojor, och idag finns över 4000 färgglada papegojor här att beskåda. Man tar sig enkelt hit med direktbussar från turistorterna.

Mascadalen Teneriffa

Mascadalen är en vandringsled som går genom den fantastiska naturen på ön. Ett besök här är ett måste, ordspråket säger att en vistelse på Teneriffa är inte komplett om man inte besöker Mascadalen.

Dyk och snorkla bland gamla skeppsvrak utefter Teneriffas kust, och upptäck det fantastiska djurlivet som finns under ytan. En spännande värld med fantastiska färger.

Garachico är en liten by, dit omvärlden inte riktigt har hittat ännu. Här talas bara spanska och man kan äta lokala maträtter som är himmelskt goda. Här ser man det äkta Teneriffa.

På Teneriffa kan man ägna sig åt sporter som är lite utöver det vanliga. Varför inte prova på skärmflygning eller följa med på en spännande grottvandring. Vill ni hålla er till vatten, finns bland annat surfing, paddelboard och flyboard. Ett perfekt resmål för den aktive.

Playa de Las Americas

Playa de Las Americas är öns mest populära strand, och ligger såklart vid den kända turistorten med samma namn. En välskött strand med nära till barer, restauranger och butiker. Vill man ha en bra plats ska man vara där tidigt.

Teide Nationalpark ligger på en vilande vulkan, som är världens tredje största. Höjden på detta berg, 3718m, gör det till Spaniens högsta. Ett besök på Teide är ett måste om man är på denna ö. Ett helt vidunderligt landskap. Måste helt enkelt ses.

Playa de Las Teresitas

Playa de Las Teresitas är stranden som bara måste besökas. En fantastisk plats med det härligaste vatten och perfekta sanden. Perfekt för hela familjen. Stranden ligger ca 9 km utanför Santa Cruz de Tenerife. En underbar plats där man gärna ligger och njuter i solen.

Res till underbara Teneriffa. Ett besök här är ett minne för livet.

Flygresor Teneriffa Reseguide

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *