Vilka är världens bästa flygplaster i år?

Det finns många fina flygplatser i världen och här i denna artikeln skall vi lista några av världens bästa ställen att landa eller ta sitt flyg från under 2016. Vissa flygplatser vill man bara stanna på lite längre. Inget konstigt med det när de så fantastiska.

Topp 10 världens bästa flygplaster 2016

Det är Skytrax, det brittiska konsultbolaget som årligen listar alla de bästa flygplasterna i världen. Här nedan ser du listan för detta året.

varldens-basta-flygplatser-2016

Världens tio bästa flygplatser 2016

Singapore Changi airport
Incheon International airport, Sydkorea
Munich airport, Tyskland
Tokyo International airport (Haneda), Japan
Hong Kong International airport
Chubu Centrair Nagoya, Japan
Zurich airport, Schweiz
London Heathrow airport
Kansai International airport, Japan
Hamad International airport, Qatar

Dessa flygplaster här ovan är de 10 bästa för 2016 och listan kan ju ändras framöver, men många av flygplatserna ligger högt på listan varje år. Inget konstigt med det. De är magiskt bra att antingen lyfta från, landa på eller mellanlanda på.

Det finns även en motsvarande lista för 2016 fast där de sämsta flygplatserna i världen är listade. Sämst blev Flygplatsen i Nordkorea under 2016 och här kan även läsa om vilket flygbolag som hamnade överst för sämst flygbolag under 2016.

Vi ger alla de ovanstående flygplatserna en stor eloge och pushar även för artikeln här på sajten som listar världens största flygplatser.

Världens bästa flygplatser 2016 Topplista

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *