Höstresor – Weekendresor

När hösten kommer är det många som vill göra ett litet avbrott i vardagen och då är en weekendresa perfekt. Man vill komma iväg från slit och släp, men har kanske ingen semester att ta ut.

De resor som ökat de senaste åren och blivit alltmer populära är bl a Prag, denna underbara stad, som anses vara en av världens vackraste städer. Berlin är också på stark frammarsch, det är en världsmetropol med en härlig blandning av allt och alla.

Varma weekendresor till Spanien

Soliga Palma har länge varit, och kommer säkerligen alltid att vara,
ett populärt resmål för oss bleka svenskar. Palma har allt, ligger nära och där kan man verkligen ha en skön weekend om man så väljer att ta en flygresa dit.

weekendresor-i-host

Andra välbesökta och populära platser är såklart London. Det är en stad
som aldrig gör dig besviken. En stad full av upplevelser och händelser. I London kan du uppleva allt. Det är en världsstad.

Även klassiska Barcelona ligger högt på listan på weekendresor. En solig och modern stad som kan erbjuda det mesta. En stad som alltmer lockar oss svenskar är Amsterdam. Den anses vara en av världens mest toleranta och fördomsfria städer.

Nära till en weekendstad

Att dessa städer är så populära beror på att de ligger på ett bekvämt avstånd från Sverige. Det tar bara någon timme att resa dit. Man har sedan hela helgen på sig att besöka och utforska intressanta sevärdheter. Man kan äta och dricka gott på trevliga restauranger och barer.

När höstmörkret kommer smygande känner man kanske att man vill göra
en uppiggande resa. Då passar det med en resa till något av dessa fantastiska och charmerande städer.

Flygresor – Populära weekendresor i höst

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *