6 saker du måste göra i Key West

Besöker du Key West finns det ett par saker du måste testa på och uppleva. Smaken är givetvis som baken och denna lista kanske inte passar alla men ger dig lite roliga och unika upplevelser som inte alla andra turister gör.

Besök Fantasy Fest. Tio dagar av fest, party och klä ut sig i kostymer för denna vecka till en upplevelse i sig.Festivalen är absolut inget för den känslige då det är mycket hud som visas här!

Njut av den lokala havsmaten och fisken. Alla restauranger i området erbjuder lokala och fräscha fiskrätter och de lokala byborna har sina klara favoriter – Conch, Fritters, Yellowtail Snapper, Florida Keys Lobster och KW Pink Shrimp.

6-saker-att-gora-i-key-west

Se en dragshow. Key West är populärt bland landets homosexuella och stämningen är på både trygg och underhållande här. Gay barer så som La Te Da, Bourbon Street och Bobby´s Monkey Bar.

Besök den 150 år gamla kyrkogården. Kanske inte det första alternativet på listan men denna kyrkogård har ett par självironiska gravstenar med text så som ”Jag sa ju att jag var sjuk”.

Testa Key Lime paj. Trots att pajen är gul och inte grön är detta ett måste till dessert och vill du testa dina artärer ännu mer finns det Key Lime pajer som doppas i choklad först!

Besök Duval Street och festa loss hela natten. Här hittar du Garden och Eden, färglada och excentriska människor och uteställen och du lär inte bli besviken.

6 saker att göra i Key West

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *