Flygresor Buenos Aires reseguide

Billiga flygresor till Buenos Aires

Blanda en vacker stad med europeisk stil med ett attraktivt boende, gourmetmat, suverän shopping, ett frenetiskt nattliv och häftiga aktiviteter och du får Buenos Aires, en kosmopolitisk metropol med såväl tjusiga stadsdelar som sunkiga områden – men det är en del av tjusningen med staden.

Det här är en elegant och förförisk plats med fransiga kanter, spetsad med en matthet från den gamla världen och ändå full av nutida attityd. Buenos Aires är på något sätt bekant på ett främmande sätt, och helt olik något annat.

Resa till Buenos Aires

Mellan de banbrytande designerbutikerna, förnäma kvarter och grandiosa parker är de ovårdade gatorna fulla av bussar som spyr avgaser och en myllrande sfär. Leta upp det klassiska Buenos Aires: caféerna från gamla världen, den koloniala arkitekturen, roliga utomhusmarknader och mångkulturella samhällen.

flygresor-buenos-aires-reseguide

Umgås med de som en gång var rika och berömda i Revoletas kyrkogård, och glöm inte att se upp för hundarnas högar på trottoarerna. Fyll magen på en parrilla,en typ av biffrestaurang, och festa sedan bort natten i Palermo Viejo trendigaste nattklubb.

Gå på jakt efter den där antika pärlan i en dammig San Telmobutik, eller besök den populära marknaden Barrio på en söndag. Lär dig att svepa benet över golvet i en tango, och gå därefter och se en superpassionerad fotbollsmatch mellan River och Boca. Dessa oförglömliga äventyr, och många fler, väntar bara på att du ska upptäcka dem i Buenos Aires.

Alla känner någon som varit här och sedan talat om det i dagar. Du har skjutit upp det tillräckligt länge som det är. Kom till Buenos Aires och du förstår varför så många förälskat sig totalt i denna fantastiska stad, och att flera valt att stanna här. Det finns en stor chans att du kommer bli en av dem.

Flygresor Buenos Aires reseguide

Lämna en kommentar