Billiga flygresor Hurghada, Egypten

Hurghada är idag en modern semesterort och ett mekka för solfanatiker, dykare och festprissar. De exklusiva hotellen är placerade som fyllningen i en sandwich mellan den torra öknen och det azurblå klara havet. De fina sandstränderna och dykmöjligheter som håller toppklass är en oemotståndlig kombination för de flesta.

En semester där Hurghada är den naturliga medelpunkten mellan aktiviteterna på stranden och i havet. Den gyllene sanden och vackra korallrev med tropiska fiskar ligger bara ett stenkast från de mest exklusiva hotellen som är belägna längs med stränderna.

flygresor-hurghada-egypten

Om du åker iväg för att uppleva en aktiv semester kan Hurghada bjuda på några av de bästa dykupplevelser man kan finna. Är du mindre äventyrslysten finns det båtturer med glasbotten som ger dig en fin inblick i den marina världen under vattnet.

Hurghada har en stor marknad som är ett självklart mål för shoppingturen. Området bjuder ocksp på ett stort utbud av internationella och lokala restauranger. Det livliga nattlivet lämnar heller inga önskningar öppna för den festsugne. Här ligger barer, diskotek och restauranger sida vid sida längs strandpromenaden.

Flygresor Hurghada Egypten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *