Billiga flygresor Sharm el Sheikh Egypten

Sharm El Sheikh ligger vid södra spetsen av Sinai-halvön mellan den afrikanska kontinenten och den arabiska halvön och är Egyptens mest populära och exklusivaste semesterort. Sharm El Sheikh har på några årtionden vuxit från en liten beduin by till att idag vara en modern turiststad som erbjuder massor av spännande sevärdheter och aktiviteter.

Sharm El Sheikh är ett hektiskt turistområde med massor av underhållning för hela familjen, men dess främsta sevärdhet är dess natur – det fantastiska klimatet, de vackra sandstränderna, korallreven och öknen.

flygresor-sharm-el-sheikh-egypten

Längs Sharm el Sheikhs 50 km långa kustlinje finns några av världens finaste korallrev och området anses också vara ett av de bästa då det gäller dykning. Korallreven är hem åt några av de mest exotiska fiskar och dess färger matchar även de mest färgstarka regnbågar.

Du har möjlighet att uppleva korallreven utan att behöva dra på dig en våtdräkt, du kan istället åka ut med en specialbyggd båt som är utrustad med glasbotten och kan därför ge dig en stor insyn i världen under havet.

Sharm El Sheikh är också känt för sin nattunderhållning som sjuder av liv och hektisk aktivitet på de många kasinona, nattklubbarna och diskoteken.

Flygresor Sharm el Sheikh Egypten

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *