Ungdomshotell Rhodos

Rhodos är ett populärt resmål för ungdomar. Hit åker de för att festa och roa sig. Men vi vet alla att högljudda och stojande ungdomar inte är så välkomna överallt. Vi har därför gjort två listor på hotell, en där man får partaja och fira lite mer, och en lista där man är mindre välkommen.

Vi kan börja med de hotell man ska undvika

Hotel Carina och Hotel Helena är två hotell som pga sina låga priser lockar ungdomar att boka sina rum just där. Väl på plats ser dom sitt misstag. Personal där visar tydligt att ungdomar inte är välkomna. Hög musik kan man helt glömma. Vill man ta med sällskap upp på rummet är det stopp redan i dörren.

Europa Hotel har även de stränga regler. Det ska vara tyst klockan 22 på kvällen och inga besök tillåts. Det enda positiva är att hotellet ligger alldeles intill bargatan och att trots alla regler finns här många ungdomar.

Det finns ytterligare några hotell du bör undvika

Blue Skye, Kipriotis, Africa, Cactus, Ambassador och Venus Apartments. Här ska det vara tyst på kvällen. Många barnfamiljer och även äldre bor här. Man får inte ta med besök upp på rummen.

På vissa av dessa hotell är personalen riktigt otrevliga mot just ungdomar, och kan bete sig både hotfullt och aggressivt. Man får helt enkelt inte göra något av det som ungdomar tycker om och är intresserade av. Dessa hotell lämpar sig alltså bäst för de som vill ha lugn och ro.

Nu går vi över till de välkomnande hotellen. De hotell som förstår att ungdomar är just ungdomar och som vill festa och roa sig på sin resa.

Ungdomshotell du skall bo på

Kahlua Hotel Apartments och Four Season Hotel Colorado har inga receptioner och därmed heller ingen personal som står och vaktar i dörren. Här kan man ha högsta volym, förfesta och ta emot besök utan problem. Strax intill Four Season ligger ett café som är öppet dygnet runt. Boka i tid då dessa hotell är favoriter.

Alexia Hotel, Athena Hotel och Vassilia Hotel har fräscha rum och trevlig personal som tillåter festande ungdomar. Uppträd trevligt mot personalen, så får du i gengäld trevligt bemötande och god service tillbaka. Det gäller såklart på alla dessa hotell på den här listan.

Det mest populära hotellet bland unga är Manousos City Hotel. Ligger strax intill bargatan. Det kan ju vara bra med krypavstånd i vissa fall. Det är vanligt att man festar ihop med många andra på den gemensamma uteplatsen som finns på hotellet. Fräscha rum och mycket trevlig personal. Rekommenderas varmt.

Svenskägda Svea Hotel har nära till bargatan, och även till affärer och restauranger. På Parthenon Hotel Rhodos kan du ha förfester på den mysiga takterrassen. Vill du ha prisvärt all-inclusive ska du välja Mitsis Hotel. Dessa hotell är billiga och har bra standard. Trevlig personal ingår också.

Hotel Europa Rhodos har strikta förhållningsregler men är ändå populärt då det ligger i ena änden på bargatan. Här ska det vara tyst efter klockan 23. Fräscha rum och trevligt poolområde.

Detta var listan på hotell som gärna tar emot festglada ungdomar. Vi avslutar med att önska en riktigt trevlig resa och glöm inte att ta med er ert sunda förnuft på resan.

Lämna en kommentar